Предна В момента Следва
RIHANNA LIFT ME UP (REMIX)

Новини Царево

Царево представя уникални възможности за туризъм

Царево представя уникални възможности за туризъм

Община Царево участва в туристическа борса „Вашата ваканция“ , която се провежда за 16-ти път в Изложбен център „Флора“гр. Бургас, на 12-ти и 13-ти април 2018г.
Туристическа борса „Вашата ваканция“ се организира от Бургаска регионална туристическа асоциация, под патронажа на Министерство на туризма, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.
Акцентът е ролята на общините в развитието на туристическия продукт, възможностите за туризъм в трансграничния регион България – Турция. Община Царево представя акценти от Културния календар за 2018-та, многообразието на забележителности с различен характер {природни, исторически, архитектурни и др.}, автентичната странджанска култура и обичаи, възможностите за водни и екстремни спортове, както и своите красиви плажове, заливи, местности и многообразие от растителност и животински видове. 

По традиция в борсата се включват български общини, които представят най-добрите дестинации от своя регион и възможностите за различни видове туризъм. Изложители са не само местните администрации, но и туроператори, хотелиери и ресторантьори. Специално място има за производителите и дистрибуторите на продукти, свързани с туризма.

Тази година в борсата има участници и от Турция, като свой щанд има област Къркларели.

В рамките на изложението всеки представител на туристическия бранш може да направи индивидуална консултация с експертите на Агенцията по заетостта за наемане на чужденци на работа през летния сезон.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация