Предна В момента Следва
TEDDY SWIMS LOSE CONTROL

Новини Царево

Царево на най-значимия у нас туристически форум

Царево на най-значимия у нас туристически форум

Утре Община Царево открива свой щанд на организираното от Министерство на туризма на 35-то издание на международното туристическо изложение „Ваканция и Спа Експо“, което ще се проведе в „Интер Експо център” - София в периода 14- 16 февруари 2018 г.

„Ваканция и Спа Експо" е най-значимият международен форум в областта на туризма в България. Миналата година участие са взели над 380 фирми от 20 страни и България като посетителите са били повече от 20 000.

Събирайки на едно място целия туристически пазар, „националният щанд на България” дава уникалната възможност за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти, бизнес срещи с професионалисти от цял свят във всички сектори на туристическия бранш. 

Освен каталози, Община Царево представя и рекламни дипляни на всяко населено място от територията, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища.

Всички посетители на щанда ще имат възможност да получат информация за исторически забележителности, еко маршрути, културни събития, както и търговски обекти, които са разположени на територията на морската община.

На всеки форум за туризъм, освен на морската почивка, представителите на община Царево обръщат специално внимание на представянето и на селския туризъм, еко-пътеки и маршрути в Странджа.

Туроператорите показават огромен интерес към нестинарството в село Българи, кукерите в Странджа, аязмите и параклисите на територията на общината. Не остават равнодушни и към уникалните традиции в бита, културата, фолклорното и кулинарното изкуства на жителите на най-морската община в България.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация