Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Царево и Приморско с номинации за годишните награди в туризма

Царево и Приморско с номинации за годишните награди в туризма

Стартира онлайн гласуването, което ще определи победителите в Третите годишни награди в туризма, връчвани от ресорното Министерство.  Бургаска област има присъствие в 16-те категории на надпреварата.  

Голямата награда „Изборът на българите”, се определя според гласовете за обекти, включени в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“ в туризма.  В класацията тук попада Общинският исторически музей в Царево.

Приморско е с номинация „Община за морски туризъм“. В категорията „Туристическо събитие“ попада аудио-визуалният спектакъл „Бегликташ в звук и светлини“. Тракийското светилище над Приморско има номинация и за 3D добавена реалност в категорията „Иновация“.

Всеки може да гласува еднократно за един участник в една категория на www.tourismawards.bg., като се отчита едно гласуване от всеки IP адрес, но може да се подкрепи кандидат от всяка категория.

Онлайн гласуването ще приключи на 5 декември 2018 г. в 24:00 часа. Призьорите ще бъдат обявени на церемония на 11 декември 2018 г. в София.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация