Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

ЦАРЕВО Е ПЪРВАТА СПИРКА ОТ ЛЯТНОТОТО ТУРНЕ НА "АЙРЪН МЕН"

ЦАРЕВО Е ПЪРВАТА СПИРКА ОТ ЛЯТНОТОТО ТУРНЕ НА "АЙРЪН МЕН"

На 8 юли /събота/ Царево ще бъде разтърсено от Балканско първенство по силов многобой „Айрън Мен" 2017г. Събитието ще се проведе по покана и под патронажа на кмета на Община Царево  инж. Георги Лапчев. Турнирът е част от кампанията „Силните срещу дрогата" на МКБППМН-Царево и БФСА „Айрън мен“. Стартът ще бъде даден в 19ч. на „Морска сцена“ в града.

Осем от най-силните мъже на България и трима атлети от Сърбия ще пристигнат в морския  град за да се борят за призовите места в престижното първенство. Най-силният атлет на Румъния Рамон Касагранда няма да може да вземе участие поради тежка кунтузия получена на тренировка преди дни, въпреки че беше заявил участие.

Най-оспорвана се очаква да е борбата за първото място между  Иван Мрянков и младата надежда на сръбския стронгмен Милан Ранджелович. Тази година шампиона на Сърбия Дарко Калинович, който щеше да е най-сериозната преграда към първото място на нашите момчета ще пропусне този старт, тъй като се готви за кръг от световното първенство в Сърбия след седмица. Турнирът ще пропуснат и най-силните ни атлети Мариян Димитров / „Най-силния полицай за 2015 и 2016г./ поради служебни агажименти и Иван Майсторов / многократен шампион / поради контузия. Отсъствието на изявените лидери в спорта обаче мотивира за по челно класиране  младите попълнения на Федерация за някой, от които това ще е дебют.

 Железните атлети ще мерят сили в шест дисциплини – "Дърпане на пожарен автомобил 12 тона", „Фермерска разходка", „Логлифт за максимално повдигната тежест", „Гигантски дъмпел", „Кобилица" и „Камъните на Атлас". Най-красивите девойки ще асистират на мускулестите спортисти.

Много адреналин, силни мъже, красиви жени – всички това и още много очаква тези, които изберат да станат част от зрелищното шоу „Айрън Мен" в Царево.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация