Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Три месеца безплатни профилактични прегледи за жителите на община Приморско

Три месеца безплатни профилактични прегледи за жителите на община Приморско

Жителите на Община Приморско, ще могат да преминат безплатен профилактичен преглед в новооткрития кабинет по Физикална и рехабилитационна медицина - гр. Бургас ул. Васил Левски 34 (партер). Прегледите ще се извършват от д-р Добрина Загорова- физиотерапевт.

Кабинетът разполага с най-новата и модерна апаратура. Здравноосигурените пациенти, който се нуждаят от продължително лечение, ще бъдат насочвани за продължение на лечението в Специализирани болници за рехабилитация.

Всеки със заболяване на опорно-двигателен апарат- спондилоза- шийна и поясна, гонартроза, коксартроза, артроза на раменна и лакетна става, плексити, дискова херния и други ставни заболявания, ще може да премине преглед и при необходимост да продължи лечението си в специализирани клиники. Също така от преглед и лечение ще могат да се възползват и хора със заболяване на периферна нервна система, кардиологични заболявания и след инсултни състояния.

Желаещите бъдат прегледани е необходимо да запишат час на телефон 0878/413 222

Прегледите се извършват всеки вторник и четвъртък за месеците Декември, Януари и Февруари.

В кабинета се преглеждат само пациенти с предварително записан час, като е препоръчително да се носят документи касаещи заболяването.
За повече информация телефони 0878/413 222 и 0878/813806.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация