Предна В момента Следва
OFENBACH OVERDRIVE (FEAT. NORMA JEAN MARTINE)

Новини Царево

Трето издание на Национален литературен конкурс „С море в сърцето”

Трето издание на Национален литературен конкурс „С море в сърцето”


Община Царево обявява ежегодния си Национален литературен конкурс „С море в сърцето”, който се провежда под патронажа на кмета на града – инж. Георги Лапчев.           

Конкурсът е отворен за участие за всички български автори. Приемат се произведения в два жанра –  поезия (до 2 лирически творби) и кратка проза (1 текст с общ обем до 5 страници, оформени по БДС -  с 30 реда на страница и 60 знака на ред).            

Конкурсът е явен. Всеки участник може да изпрати на посочения по-долу електронен адрес творбите си с точна информация за обратна връзка.            Конкурсните произведения да не са публикувани другаде, освен в периодичния печат и да не са награждавани в други регионални или национални конкурси.           

Авторите, отличени на първо, второ и трето място в разделите  поезия и проза ще получат грамота и парична награда.  Журито по преценка може да присъди и поощрителни награди.          

Текстовете на спечелилите в конкурса ще бъдат качени на официалния интернет сайт на община Царево. Ще бъде издаден и сборник с номинираните произведения на участниците в конкурса. Наградният фонд се осигурява от община Царево. 

Творбите се изпращат по електронен път, на адрес littsarevo@gmail.com  до 31.05.2017 г. Допълнителна информация на телефон 0590/5 5030. Официалната церемония по награждаването ще се състои в началото на месец юли 2017г. на сцената на Лятното кино в гр. Царево.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация