Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Театрални постановки, концерти, приказки и артистично лято в Царево

Театрални постановки, концерти, приказки и артистично лято в Царево

„Пощенска кутия за приказки“ ще се включи във фестивала на изкуствата „Арт поток“ в Царево.

Белослава, Ники Станоев, Камен Алипиев - Кедъра, Димитър Калбуров, Мила Михова, Людмила Сланева, Гери Турийска и Ясен Козев, ще участват в литературно четене на 19 юли 2017г. /сряда/ от 21 часа в Лятното кино на град Царево. Желаещите да се потопят в магията на литературата могат да закупят билети преди събитието на входа на киното, цената им е 10лв

След „Пощенска кутия за приказки“ вечерта ще продължи с концерт на Фънки, Стенли от Тангра и  Гравити оО, отново в Лятното кино, входът ще бъде свободен.

„Арт поток“ ще радва феновете на театралното изкуство  на 20 юли /четвъртък/ с постановката „Дубльори“ на театър „Иван Димов“ Хасково, която ще бъде представена от 21 часа на сцената на НЧ „Георги Кондолов-1914“ град Царево.

На 21 юли /петък/ Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов ще бъдат актьорите в „Мъжът на жена ми“ , а последната фестивална вечер 22 юли /събота/ е специално запазена за Стоянка Мутафова в ролята на “Госпожа стихийно бедствие”.

Билети за театралните постановки се продават пред НЧ „Георги Кондолов-1914“, от 19:30 до 21:00 часа през всяка от вечерите, в които ще бъдат постановките.  Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация