Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Търсят полицаи за Южното Черноморие

Търсят полицаи за Южното Черноморие

Оптимизацията в системата на МВР продължава. Каквито и да са проблемите в сектора,  се откриват нови работни места за млади хора. Това е шанс за тези, които живеят или искат да останат на юг от Бургас, за реализация и кадрово израстване. Защото не е тайна, че по ред обективни причини извън туристическия сезон намирането на стабилна и доходна работа е проблем за региона.  Демотивацията на служители в системата, особено в малките населени места, не е на дневен ред. В системата на МВР всеки, независимо дали за мъже или жени, има възможност за развитие.

В момента тече конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР – Бургас за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.
Дирекцията търси полицаи, старши полицаи, младши автоконтрольори и водачи на на оперативен автомобил  (домакин на РУ).

Образците за кандидатстване са на разположение за получаване и подаване в отдел „Човешки ресурси” на ОДМВР – Бургас. Крайният срок е 13 март 2018г – 14.00ч. А подробности може да прочетете тук:https://www.mvr.bg/dhr/начало/преглед/на-длъжности-за-държавни-служители-по-чл-142-ал-1-т-1-от-змвр/обявяване-на-конкурс-за-назначаване-на-държавна-служба-в-областна-дирекция-на-мвр---бургасPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация