Предна В момента Следва
CORONA THE RHYTHM OF THE NIGHT (PUCKO REMIX)

Новини Царево

Спечели награда с "Осем песни за осми март"

Спечели награда с "Осем песни за осми март"

За Международния ден на жената ще поговорим на международния език на музиката. Ще изпитаме вашите познания  като за целта между 20-ти февруари и 7-ми март всеки ден, в ефира на Power FM - Царево на 88 MHz , ще бъде излъчван специален музикален микс от 8 песни, посветени на жените и любовта. Слушайте внимателно и се се опитайте да разпознаете песните. 

За да се включите в играта, трябва да познаете кои са изпълнителите и заглавията на включените в микса песни. Вашите предположения изпращайте на radio@powerfm.bg, придружени с вашите имена и телефон за връзка.

Ако успеете да разпознаете поне четири от осемте песни, участвате в томбола и може да станете собственик на една от  специалните награди, подбрани от нашите спонсори. А те са:

- 2 ваучера на стойност 25 лв всеки, осигурени от МАГАЗИНИ „РАДОСТ И ПИЕР” – гр. ЦАРЕВО;

- 2  селекции напитки от „GALA TRADE” - Лозенец;

- И ЕДНО ЦЯЛО ПРАСЕНЦЕ – от мустака до опашката, печено или живо, както пожелаете, от Хотел „ИМПЕРИАЛ” – Приморско!

Можете да участвате само с едно предположение до 7-ми март. На 8-ми март, на всеки час от 8 часа сутринта, ще разкриваме песните от музикалната ни загадка и ще теглим награди.

Готови ли сте? Слушайте Power FM - Царево, разпознайте  осмомартенския ни микс и грабнете една от страхотните ни награди!Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация