Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

След дъждовете - пътищата в региона са проходими

След дъждовете - пътищата в региона са проходими

 

Без ограничения се извършва движението по пътищата Бургас – Созопол - Резово и Бургас – Слънчев бряг. Ремонтни дейности се извършват в района на Созопол и приморското село Ясна поляна. Движението следва да се извършва с повишено внимание и в района на Китен, където също се извършват ремонти.

Пътят Веселие – Ясна поляна е забранен за тежкотоварни автомобили с тегло над 12 тона.

Свлеклите се земни маси по Автомагистрала "Тракия" в района на Карнобат са разчистени. 

Пътят Бургас – Средец е отворен за движение на леки автомобили, съобщиха от Пътната агенция. Движението в района на село Константиново се извършва в едната лента. Преминаването на машини над 10 тона по този участък остава забранено. Алтернатива за шофьорите е обходния маршрут: Средец - Малина – Карнобат – Бургас и обратно. Отворен за движение е и пътят Бургас – Черни връх.

Възстановено е движението и по отсечките Полски извор – Тръстиково и Средец – Айтос. Проходим е и пътят между селата Константиново и Тръстиков. Няма ограничения за движение между Средец и Елхово. Отсечката Братово – Горно Езерово също е проходима, но до този момент информацията не е потвърдена. Възстановено е движението по участъка Братово - Долно Езерово. 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация