Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

"Слънчеви лъчи в Царево" озариха центъра с усмивки

"Слънчеви лъчи в Царево" озариха центъра с усмивки

Деца от единадесет творчески състава огряха с усмивки, песни, танци и пъстротата на талантите си Царево днес. Уличката пред училище „Н.Вапцаров” се превърна в шарена среща на млади дарования с помощта на Община Царево и благодарение на сдружение "Духовно огледало”.

Председателят на сдружението Татяна Костадинова разкри пред POWER FM, че „Духовно огледало” има за цел да създава условия за изяви на уникални умения, да подпомага децата и младите хора в избора им на позитивни занимания в свободното време и да развива на уменията и им в областта на изкуството, културата, науката и спорта.

„Децата имат необятна фантазия и оригинални идеи.Целите ни са насочени към духовното развитие на подрастващите” – сподели г-жа Костадинова.

„Искаме децата и младите хора да споделят радостта си от музиката, поезията, изобразителните изкуства, танците, науката. И без разлика в социалното си положение, религия и раса да усетят свободата от творчеството, красотата и познанието”.

Благородните послания чрез изкуството на децата, преди участието им в Созополската „Аполония” утре вечер, няма да са поледна изява в Царево. Нека издадем малка тайна – Общината вероятно ще приюти творческите срещи на децата от цял свят. Скоро.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация