Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

Скоро - акция "Зима"

Скоро - акция "Зима"

Служителите на КАТ започват засилени проверки за зимни гуми и изправност на автомобилите преди зимния сезон.

В първите дни на акцията, която ще започне на 15 ноември, шофьорите вероятно могат да разчитат на известен толеранс. Пътните полицаи отново припомниха най-важното условие, на което трябва да отговарят гумите за зимата – дълбочината на грайфера следва да бъде не по-малко от 4 мм.
 
От 1 до 12 ноември в над 75 сервиза в цялата страна ще извършват безплатни прегледи на автомобили преди зимния сезон. Зимните гуми трябва да бъдат свалени едва след края на месец февруари.
 
Традиционната акция „Зима“ се осъществява в партньорство със Съюза на Българските автомобилисти и ще се проведе в три етапа. Освен шофьорите на МПС-та през тази година акцент ще бъде поставен и върху безопасността на пешеходците и велосипедистите.

КАТ ще проверява състоянието на гумите, светлините, чистачките, включително системата за измиване на прозорците.

Ще бъдат жестоко следени шофьорите зад волана за злоупотреба с алкохол и наркотици. Бургаска област е на едно от водещите места по заловени пияни и дрогирани водачи. Само за последната седмица в областта са свалени девет регистрационни табели на автомобили, именно заради злоупотреба с алкохол и наркотици, както и липса на  шофьорски книжки.
 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация