Предна В момента Следва
PEDRO CAPO BUENA SUERTE

Новини Царево

"Сигнал" и рокери - поход в Царево

"Сигнал" и рокери - поход в Царево

В разгара на летния сезон легендите от Сигнал, предвождани от легионите на мотоклуб „Велика България”, са на турнe из родното Черноморие.

Не е тайна, че  бомбата между двата жанра – рок и чалга, цъка от години. Особено в морския регион, където всички заведения канят гостуващи изпълнители и всеки организира свои „рекламни кампании”. Лепенето на плакати и афиши на неразрешени места – стълбове, кофи за боклук, дървета, ел. табла, е практика за най-лекия жанр. 

Екипът на "Сигнал" също стана жертва на агресивната реклама на попфолка - един рекламен постер на групата оцеля само 43 минути след залепването му на регламентирано място. Върху  него бяха залепени за кратко  два афиша за реклама на чалга певци в заведение от същия град.

Легендарните музиканти започнаха шествието си. Мощните моторите на рокерите ще съберат погледите на туристите  час преди концерта на „Сигнал”  на Градския стадион в Царево днес - 14.08.

„Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от  чалга нашествието и ще подкрепим българския рок!” – потвърдиха рокерите. С тях ще се веят специално изработени знамена с логото на група „Сигнал”.Power TOP 30

 • 1
  LADY GAGA
  STUPID LOVE
 • 2
  DENNIS LLOYD
  UNFAITHFUL
 • 3
  БАБЕК МАМЕДРЗАЕВ
  ПРИНЦЕССА
 • 4
  DUA LIPA
  PHYSICAL
 • 5
  THE WEEKND
  BLINDING LIGHTS
Цялата класация