Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Сезон Лято 2018 на обществено обсъждане в Китен утре

Свършеното през миналата година и как новият туристически сезон да стане по- добър от предходните. Това ще бъде темата на предстоящото обществено обсъждане, с което кметството в Китен иска да направи съпричастни жителите му към подготовката за лято 2018.

Общоградско събрание е насрочено за 15.03 /четвъртък/от 18.00 часа в салона на читалището. Трябва да се чуят мнения, съвети и идеи как да бъде организиран и подготвен новия летен сезон, което означава , че от кметството са отворени да ги приемат, обмислят и приложат на практика.

„Очаквам наистина една гражданка активност на предстоящото събрание, защото мисля, че така ще бъде по-лесно и за нас като администрация да започнем тази подготовката . В крайна сметка жителите на Китен трябва да кажат какво мислят и как най- добре ще можем да посрещнем нашите туристи и гости. И ако нещо сме пропуснали миналото лято, нека сега се опитаме да го направим, за да може градчето ни да изненада приятно летовниците. Готова съм да изслушам всяко едно разумно предложение , да го дискутираме и да решим доколко полезно ще е то. Но това отново казвам, зависи от гражданите, които очаквам да дойдат на събранието в четвъртък.“ – каза кметът на Китен Катя Вълчева.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация