Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

Седмицата на гората в Царево е само крачка към още по-зелена община

Седмицата на гората в Царево е само крачка към още по-зелена община

По случай Седмицата на гората, която се провежда всяка година през първите седем дни на месец април, ДГС Царево  дари 20 фиданки /15 дървета Източен чинар и 5 дървета Червен дъб/ за озеленяване на дворното пространство на филиала на ДГ „Ален мак“ Царево. 

Като единствения кмет-лесовъд на територията на страната, кметът на Община Царево – инж. Георги Лапчев сподели вълнението си и личното отношение, което влага в подобен вид инициативи. 

Дърветата са засадени тази сутрин в присъствието на ръководството на Община Царево и ДГС Царево, учители и ученици.

При реновирането на дворното пространство на филиала на детската градина в град Царево са обособени три площадки за игра, поставени са детски съоръжения с подходяща ударопоглъщаща настилка. Оградата е изцяло обновена.

Ремонтната дейност приключва с изграждането на площадка със спортни съоръжения, а основното озеленяване предвижда засаждането на 270 броя иглолистна туя. 

С тези дейности приключва последният цикъл от обновяването на всички детски заведения на територията на Община Царево. "Следващата отправна точка са училищата." - сподели инж. Лапчев.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация