Предна В момента Следва
REMA, SELENA GOMEZ CALM DOWN

Новини Царево

Седмица на морето в Ахтопол

Презентации, работилници за деца и изложба на открито ще радват жителите и гостите на Ахтопол в рамките на тазгодишната Седмица на морето, която започна в най-южното морско градче и ще продължи до петък, 10 август.

Програмата на Седмица на морето в Ахтопол ще има много забавления за малчуганите – от вторник отварят врати творчески работилници за изработване на „морски спомени“ – подаръци за приятели и родители, направени собственоръчно със събрани от брега мидички и камъчета.

Всяко дете ще получи и задача – да научи и да рецитира стихче на представление в петък.

За всички малки участници в програмата и за всички пораснали деца е предвидена и театрална постановка – „По суша, въздух и море“ на гостуваща трупа от казанлъшкия театър „Любомир Кабакчиев“. Представлението ще е в сряда от 19,00 ч.

На пристанищния кей на Ахтопол пък ще бъде представена фотографска изложба със снимки от морското дъно, любезно предоставени от организаторите на Diving Fest – фестивал за водолази и харпунджии.

Жителите и гостите на града ще могат да видят първа част от селекция подводни фотографии, правени в периода 2012-2015г и отличени в провеждащия се всяка година фотографски конкурс. Втората част на изложбата ще бъде представена на публиката през септември по време на тазгодишните есенни ахтополски празници – „Паламудени вдъхновения и странджански седенки“между 21-23 септември.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация