Предна В момента Следва
ANNALISA MOVIMENTO LENTO (FEAT. FEDERICO ROSSI)

Новини Царево

С уважение към учителите от Царево

С уважение към учителите от Царево

Учителите от двете учебни заведения, както и от детските градини, намиращи се на територията на община Царево, отбелязаха  24 май- Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост на коктейл, организиран от инженер Лапчев.

За да се превърне събитието в празник, детската фолклорна формация към НЧ „Георги Кондолов-1914“ с художествен ръководител Христо Йорданов, поднесе музикален поздрав. Учителите разгледаха изложба от творби на ученици на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Ахтопол, участващи в група по „Батик, иконопис и живопис“ с ръководител г-жа Ирина Георгиева.

По случай празника , кметът Лапчев поздрави учителите и  благодари за труда, който полагат, за да възпитат младите хора:

 „ Аз и колегите от Общинската администрация винаги сме подкрепяли вашите идеи и начинания.  Мога да обещая, че и занапред ще бъде така и винаги ще бъдем до вас във всяка добра кауза, а традицията да празнуваме заедно този празник, ще бъде продължена, защото това е начинът да изкажем своята признателност към вашата работа.“ Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация