Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

"С море в сърцето" ще излъчи лауреатите на лято 2018 в Царево

"С море в сърцето" ще излъчи лауреатите на лято 2018 в Царево

Награждават победителите в четвъртото издание на националния конкурс "С море в сърцето". Церемонията ще започне в 18.00 часа на 30-и юни. За участие в него свои творби изпратиха 220 автори, като 161 от тях са в категория "Поезия", а 83 в категория "Проза", 24 са участвали с творби и в двете категории. Конкурсът се организира от Община Царево по идея на кмета Георги Лапчев.

Повечето от конкурсните произведения не са публикувани другаде, освен в периодичен печат, а тяхната конкурсна селекция се определя от компетентно жури в състав - проф. Боян Биолчев - писател и сценарист, Милена Лилова - автор на редица литературни произведения, от които книгите "Приказка на сън" и "Myths and Legends", Николай Табаков - писател и издател. 

Връчването на наградите ще предшества откриването на изложбата "... И корабът пътува...", което е насрочено за 30-и юни от 19.00 часа. В нея са включени творби на художниците Александър Балкански, Борис Праматаров, Евгени Йонов, Кольо Карамфилов, Стефан Божков. Изложбата ще бъде подредена в Общинския музей на Царево и може да бъде видяна от 30-и юни до 20-и юли.

Изложбата е по идея на Стефан Божков, който е и един от организаторите на предстоящия в края на юли - фестивал на изкуствата "Арт поток". Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация