Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Радио POWER - Царево те призовава - слушай, познай песните и спечели награди!

Радио POWER - Царево те призовава - слушай, познай песните и спечели награди!

Слушай POWER радио и до 7 март обърни внимание на хитовия микс-загадка, с който искаме да изпитаме твоите музикални познания.

Всеки ден, на 88 Mhz за Царево и региона, ще бъде излъчван специален музикален микс от 8 песни, посветени на жените и любовта.

За да се включиш в играта, трябва да познаеш кои са изпълнителите и заглавията на включените в микса песни.

Твоето предположение изпрати на igra@powerfm.bg придруженo с името и телфонния си номер за контакт.

Нужно е да познаеш поне четири от осемте песни, за да участваш в томбола, която може да ти донесе някоя от нашите супер награди:

- 3 ваучера на стойност 30 лв. всеки за пазаруване в строителен център и арматурен двор „Диана” - Приморско; 

- 3 безплатни занимания в клуб по аеройога – Царево, в комплекс „Нестинарка”; 

- 2 бр. процедури за премахване на зъбен камък в кабинета по дентална медицина на д-р Николай Петков;

Можеш да участваш само с едно предположение до 7-ти март. На 8-ми март, в сутрешното шоу „Vitamin С” с Катя, ще разкриваме песните от музикалната ни загадка и ще теглим награди.

Готов ли си? Слушай POWER радио, разпознай  осмомартенския ни микс и грабни една от страхотните ни награди в играта „8 песни за 8-ми март”!

• • •

"8 песни за 8-ми март" се осъществява със съдействието на:

Строителен и арматурен двор "Диана" - Приморско

  

  

 

Строителен център и арматурен двор „Диана” – Приморско, се намира в индуствриалната зона на града и работи всеки ден без почивка.
Търговия на едро и дребно, заготовка и монтаж на арматура, ВиК, дървен материал и железария...
Тук освен професионална и бърза консултация, ще намерите  абсолютно всичко за строителството и ремонта! При това на достъпни цени и отлично качество.
От каквото и да се нуждаете , звънете ни - тел. 0882 250 55 55

 

 

Кабинет по дентална медицина д-р Николай Петков

 

Новите технологии в кабинета и съвременната апаратура, високата квалификация и професионализъм на д-р Петков в ДКЦ - Приморско, ще Ви осигурят безболезнено, качествено и достърно дентално лечение!

Клуб по аеройога - Царево

Йога е универсална наука. Тя лекува и помага за повдигането на тялото, духа и съзнанието. Факт е, че е една от най-древните световни практики за духовно израстване и всеки може да я усвои, където и да се намира.
Благодарение на искрящия ентусиазъм на три дами от Царево – д-р Румяна Георгиева, Розалина Петрова и Нели Бъчварова, в града има нов клуб по все още малко познатия у нас вид – аеро-йога.
Въздушната йога е такъв тип йога, която не изисква от практикуващия да бъде в определена кондиция, не е нужно да е гъвкав. Аеройога най-вече отключва доброто настроение. На чисто физическо ниво много добре раздвижва, отпуска ставите, разтяга сухожилията... Най-голямата полза е, че разтяга гръбначния стълб от собствената тежест на тялото - без усилие. 
За да опитате невероятното приключение на въздушната йога в Царево е необходимо само едно – да се обадите на сертифицирания инструктор Розалина Петрова, за да си уговорите час – на тел.0899-618-995. Занятията ще бъдат изцяло съобразени със свободното време на практикуващите.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация