Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Приморско спечели три приза в годишните награди на Министерството на туризма

Приморско спечели три приза в годишните награди на Министерството на туризма

Община Приморско спечели три приза в надпреварата за  годишните награди на Министерството на туризма –   „Община на 2018 г. за морски туризъм“ и награди в категориите „Иновация“ и „Туристическо събитие“.

В продължение на един месец  привърженици на морския туризъм  даваха своя вот за любимите си морски дестинации. Община Приморско водеше убедително през цялото време, като на финала получи  60.83%  от общия вот за приза  „Община на 2018 г. за морски туризъм“.

Наградата за „Иновация“  гласуващите присъдиха на 3D добавена реалност на Тракийско светилище Бегликташ – дело нa Димитър Игнатов. 3D холограмата е единствена в България към момента. В тази категория мериха сили цели 13 проекта, като 3D добавена реалност на Тракийско светилище Бегликташ  спечели с  39.98%  от гласувалите. Проектът представлява  холограмен  древен тракийски жрец,  разказващ  легендата за Бегликташ  на посетителите на Историческия музей в Приморско.

За спечелването на наградата „Туристическо събитие за 2018 г”. се пребори  Ултра крос триатлон „Лъвско сърце”, който се провежда вече две поредни години на територията на община Приморско  и събира спортни ентусиасти и зрители  от цяла Европа.  Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация