Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално – поетична вечер

Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално – поетична вечер

С концерт– бенефис на квартет „Китен“, музикално-поетична вечер с участието на жените от пенсионерски клуб „Морска звезда“ и поетите Петко Ропотамски и Стоян Налбантов Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство – 21 ноември.

Програмата за един от най-българските празници ще стартира от 17.30 часа в Историческия музей на морския град с концерт – бенефис 10 години „Озарени от магията на фолклора“ на квартет „Китен“. Талантливите изпълнителки на странджанската народна певица Златка Ставрева ще изпълнят някои от най-запомнящите се песни от богатия им репертоар. Поради ограничения брой места, на събитието ще присъстват само гости с покана.

Честването на Деня на християнското семейство ще продължи в читалище „Самообразование – 1919“, където от 18 часа ще бъде представен житейският и творческият път на приморските поети Петко Ропотамски и Стоян Налбантов. Те ще прочетат избрани свои произведения. Празничната програма ще завърши със стари градски песни на талантливите възпитанички на Христо Йорданов – жените от пенсионерски клуб „Морска звезда“.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация