Предна В момента Следва
C-BLOCK KEEP MOVIN *

Новини Царево

ПРИМОРСКО СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

ПРИМОРСКО СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗАЕДНО“

 

Приморско за поредна година ще се включи в националната кампания „Да изчистим България заедно”, която ще се проведе на 14.09 (събота) за девети път. На 14 септември от 8 до 8.30ч., пред сградата на Община Приморско ще бъдат раздавани материали, необходими за осъществяване на кампанията. Призовавани са всички  жители и гости на града, които желаят  да станат част от инициативата „Да изчистим България заедно”,  да почистят околните улици, зелени площи, детски площадки и градинки или да дойдат пред сградата на общината, за да се включат в работните групи. В тази връзка от ОП „Чистота и озеленяване” са сформирали работен екип, който ще предоставя ръкавици и чували на всеки от доброволците.

Местата, които са предвидени за почистване са: местност Курията, пристанище и крайбрежна алея, пътя за резиденция „Перла“, устието на р. Ропотамо, участъка от разклона за село Писменово до надлеза.

Ако има допълнително сформирани групи от желаещи, трябва да се обадят на 0884402427 или 0878813806 и да посочат местата, които ще бъдат почистени, и къде ще бъдат оставени събраните отпадъци, за да бъде организирано извозването им.

Жителите на съставните населени места на Община Приморско също могат да се присъединят към голямото почистване.Power TOP 30

 • 1
  CAMILA CABELLO
  SENORITA
 • 2
  MILEY CYRUS
  MOTHERS DAUGHTER
 • 3
  ED SHEERAN
  I DON'T CARE (FEAT. JUSTIN BIEBER)
 • 4
  MEDUZA
  PIECE OF YOUR HEART
 • 5
  MADONNA
  MEDELLIN (FEAT. MALUMA)
Цялата класация