Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Приморско се рекламира на „Вашата ваканция“

Морската община ще покаже привлекателността си на шестнадесетата туристическа борса "Вашата ваканция", която ще се проведе на 12 и 13 април в Изложбен център „ФЛОРА“ в Бургас. Събитието се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация /БРТА/ под патронажа на Министерство на туризма /MТ/, Областен управител на Област Бургас и Община Бургас.

Община Приморско, която е член на Бургаската регионална туристическа асоциация, за поредна година ще вземе участие на престижната борса. На самостоятелен щанд с богата колекция от рекламни материали екипът на морския курорт ще покаже на посетителите красивите лазурни плажове, живописната природа, древна история, еко пътеки, възможности за спортни изживявания и богат културен календар. Любителите на лятна почивка ще могат да се запознаят с възможностите за отдих в Приморско и Китен, както и местата, които могат да посетят по време на почивката си.

Дирекция „Регионална служба по заетостта“ - Бургас също ще бъде участник в туристическата борса.  В рамките на два дни всеки представител от туристическия бранш ще може да проведе индивидуална консултация с експертите на агенцията, относно възможностите за наемане на чужденци за работа през летния сезон.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация