Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Приморско се представя на „Уикенд туризъм“ в Русе

Приморско се представя на „Уикенд туризъм“ в Русе

Община Приморско представя своите забележителности, културно-историческо наследство и богатата културна и спортна програма на туристическото изложение „Уикенд туризъм“ в Русе. То  ще продължи до 12 май.  
Морската община редовно презентира на престижни борси своите възможности като туристическа дестинация. Тя се старае да разгърне своята реклама, като покаже на любителите на морска почивка, че Приморско не привлича само с лазурни плажове и чисто море, а и с разнообразни интересни изживявания. 
Атрактивният щанд с богата колекция от рекламни материали посреща посетителите на изложението, а екипът на общината допълва информацията с увлекателни разкази. Тракийското светилище Бегликташ, резерват Ропотамо, местността „Вълчаново кале“, познато като „Лъвската глава“, подводният параклис „Св. Николай Чудотворец“ и красивата скулптура на русалка в местността „Крокодилите“ са част от презентацията на забележителностите, които впечатляват посетителите. С добре подбрани фотоси се показва и богатата колекция от артефакти в Историческия музей в морския град. Уникалното златното съкровище от времето на Александър Македонски, открито в местността „Силихляр“ и превърнало се в находка №1 на България за 2016 година, също е обект на интерес за посетителите на щанда.
На изложението „Уикенд туризъм“ община Приморско представя и богатия си културен и спортен календар през летните месеци. В него са заложени фолклорни и съвременни танцови фестивали, музикални конкурси, спортни състезания и други културни и атрактивни прояви . 
Клип, показващ красотите на морския курорт от птичи поглед също е част от представянето на Приморско в изложението. 
Ще бъде прожектиран и рекламния клип на предстоящото трето издание на ултра крос триатлона „Лъвско сърце 2018“. 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация