Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Приморско на "Ваканция и СПА Експо"

Приморско на "Ваканция и СПА Експо"

Община Приморско се представи на 34-то Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА ЕКСПО“. Експозицията се проведе от 15 до 17 февруари в София под патронажа на Министерство на туризма.

 

На самостоятелен щанд община Приморско представи целия си туристически потенциал - от красивите лазурни плажове до културно-историческото наследство и възможностите за еко туризъм. На посетителите на щанда бе предоставяна подробна информация чрез брошури и дипляни.

 

Освен културно-историческите забележителности, особен интерес сред  посетители предизвикваха музеите на територията на общината – историческия музей в Приморско, музейната експозиция на Лев Н. Толстой в Ясна поляна и тайните на морското дъно в Китен. Множество запитвания бяха отправени за еко туризъм и почивка в детски лагери.

 

Щандът на Приморско беше посетен и от служебния Министър на туризма Стела Балтова, която изяви отлични впечатления от морската община  и нейните възможности като туристическа дестинация.

 

Освен на „Ваканция и СПА ЕКСПО 2016”, община Приморско тази година е заявила участие на борсите - ITB в Берлин, МIТТ – Москва и на МТИ „КУЛТУРЕН ТУРИЗЪМ“ във Велико Търново.

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация