Предна В момента Следва
BBNO$ & Y2K LALALA (DANCE REMIX)

Новини Царево

Приморско на изложение в Берлин

Приморско на изложение в Берлин

Приморско ще бъде част от туристическия форум  ITB Берлин. Морската община ще представи туристическия си потенциал от 8 до 12 март.

На самостоятелен щанд с колекция от рекламни материали представителите на Приморския край ще промотират  неговите предимства. Илюстриран каталог,  брошури, дипляни и диск с видео презентация за забележителности от цялата община ще дават подробна информация за общината на посетители от цял свят.

Освен плажовете в Приморско и Китен, екип на общината ще покаже възможностите за отдих , природните и културно-историческите забележителности. Сред тях са тракийското светилище Бегликташ, крепостната стена Урдовиза, резерват Ропотамо, местността „Вълчаново кале“, позната като Лъвската глава. Място в представянето е отделено на Историческия музей в Приморско, музейните експозиции на Л.Н.Толстой - „Българската Ясна поляна“ в Ясна поляна и „Тайни от морското дъно“ в Китен. 

На щанда на Приморско ще бъдат рекламирани и атракциите, спортната и културната програма, еко пътеките и всичко, което представя общината  като туристическа дестинация.

ITB Берлин е Международна туристическа борса, известна като търговско изложение за световната туристическа индустрия и най-голямото туристическо шоу за частни посетители. То привлича над сто хиляди посетители. Power TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация