Предна В момента Следва
PHARRELL WILLIAMS HAPPY

Новини Царево

Приморско, Китен, Ясна поляна, Веселие, Ново Паничарево и Писменово - грейват с елхи на 1 декември

Приморско, Китен, Ясна поляна, Веселие, Ново Паничарево и Писменово - грейват с елхи на 1 декември

Много изненади очакват жителите Приморско и Китен по случай наближаващите Коледните и Новогодишни празници. В Китен празничната програмата ще започне на 1 декември, когато ще бъдат запалени и светлините на елхата, а в Приморско началото на декемврийските празници ще съвпадне с Никулден.

Програмата в Китен ще зарадва малки и големи. Тя ще започне от 16.15 ч. пред сградата на кметството, където аниматори ще забавляват публиката. Много музика, танци и забавни игри ще включва детското шоу, след което всички присъстващи ще станат свидетели на грейването на символа на Коледа. Красиви светлини ще блеснат и по улиците на морския курорт, а тържествена заря ще постави финалните щрихи на празничната програма.

В Приморско програмата ще започне от 17.30 часа пред сградата на общината, където след десетсекундно обратно броене 10 метровата елха ще светне в целия си блясък. Преди това децата от ДТС „Приморче“ с ръководител Мария Върбанова ще подгреят публиката със специално подбрани за случая танци.  Ритуалът по запалване на светлините на коледната елха ще бъде последван от традиционно българско хоро, което ще се извие около нея. Всяка година голяма част от присъстващите се включват в народния танц и изпълват с празничност площада пред сградата на Общината. В края на програмата е предвидена красива заря.

Коледните украси в съставните села на Община Приморско - Ясна поляна, Веселие, Ново Паничарево и Писменово, също ще грейнат в този ден.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация