Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

Приморско и Китен ще почетат Великденските празници

Приморско и Китен ще почетат Великденските празници

Редица атрактивни инициативи очакват жителите и гостите на Приморско за големия християнски празник Великден. За любителите на четката са подготвени еднометрови гипсови яйца и зайци от стиропор.

Днес, Велики четвъртък, от 10:30 часа на площада в Приморско желаещите да се изявят като художници ще могат да нарисуват с акварелни бои своите пъстри рисунки върху гигантски великденски фигури.  Ще се багрят и истински и пластмасови яйца, които след това ще украсят дръвчета и тревните площи в центъра на Приморско.

Също днес от 17:00ч часа пред кметството в Китен ще започне великденската програма. Тя също обхваща разнообразни забавления за малки и големи. Боядисване на големи великденски яйца, игри и веселба за деца, танци на открито, поздрави от самодейните групи на местното читалище и народни песни са част от проявите, с които китенци ще отбележат празника. 

Жителите са избрали именно във Велики четвъртък да организират благотворителен базар в помощ на лечението на своя съгражданин Николай Паскалев Георгиев. Желаещите да се включат в базара могат да го направят  до 16:00ч., като занесат  изработените артикули за продажба, а началото на базара ще бъде поставено в 18:00чPower TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация