Предна В момента Следва
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

Приморско чества Освобождението на България

Приморско чества Освобождението на България

С тържествени концерти, тенис турнир и полагане на венци и цветя в община Приморско ще бъде отбелязан  Националния празник на България – 3 март.

Програмата на морската община  започна от читалището в Китен, където местните самодейци бяха подготвили богата програма, посветена на 140-годишнината от Освобождението на България. Тя  се състоя на  1 март като същевременно  бе отбелязан  и Деня на самодееца.

Честването на празника ще продължи на 2 март /петък/ от 18.00 часа в салона на читалище „Самообразование – 1919“. Там самодейците от ФА „Приморско“ също ще представят пред жители и гости на Приморско своето изкуство.

На самия национален празник  3 март /събота/ във всички населени места на община Приморско с венци и цветя ще бъде отдадена почит към загиналите за свободата на родината.

Честването на Освобождението е съпътствано от тенис турнир, който ще започне от 10.00 часа в салона на училище „Н. Вапцаров“ в Приморско.

За 140- годишнината от Освобождението на България вратите на Историческия музей в Приморско ще бъдат отворени за посетители от 8.00 до 17.00 часа.  За своите гости от културната институция са подготвили тематична мултимедийна презентация.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация