Предна В момента Следва
MELANIE FIONA MONDAY MORNING
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

ПРИМОРСКА СЪСТЕЗАТЕЛКА С БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ ШИНКИОКУШИН

ПРИМОРСКА СЪСТЕЗАТЕЛКА С БРОНЗОВ МЕДАЛ ОТ ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО КАРАТЕ ШИНКИОКУШИН

Състезателката на спортен клуб „Аригато“  Сияна Стратиева завоюва бронзов медал на европейският шампионат по Карате Шинкиокушин  за жени до 21 г. в Будапеща, Унгария. Състезателката  дублира успеха си от европейското за юноши през пролетта, но вече в по-голямата възрастова група.

Талантливата спортистка има и други европейски отличия. До 2017 г, Стратиева тренира във възрастова група „Кадети“. Същата година достига почетното трето място на европейското първенство в Дания, при девойките.  През ноември 2018 г, тя вече се състезава при  жените до 21 г, като доказа, че може да се справи и в тази възрастова група.

Сияна започва състезанието в Будапеща. Нокаутира съперничката си от Литва в квалификациите и на четвъртфинала категорично се налага с нокдаун над украинска състезателка. В полуфиналната среща тя категорично води  двубоя срещу представителка на домакините, но допуска нарушение, което й коства победата. Бронзовият медал все пак е голям успех. При жените конкуренцията в този вид спорт е много голяма и състезателките са традиционно много силни. Това показа, че Сияна има потенциала да бъде сред най-силните жени в Европа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация