Предна В момента Следва
LADY GAGA ALEJANDRO

Новини Царево

Предпразнично Царево - десет дни до коледните светлини

Предпразнично Царево - десет дни до коледните светлини

В Царево вече седмица тече подготовка за посрещане на коледните и новогодишни празници. Работници на Общината монтират съоръжения и инсталации, за да грейне градът. Уви, дъждът, който не спира четвърти ден, не помага много на работата. Но те са уверени : „...ако трябва джуджета ще викаме на помощ, но каквото сме обещали – ще свършим навреме”.

Точно на 1 декември вечерта  в морския град ще засияят хиляди светлинки, които ще украсят 14- метровата елха, площада и улиците. Тържествената церемония по запалване на коледното дръвче и тази година ще се състои на градския площад.

„В същото време вероятно ще е започнал и ремонтът на площада, но всичко ще бъде направено така, че да можем нормално и с настроение да отбележим настъпващите светли празници ” – каза пред POWER FM градоначалникът инж.Лапчев.

Духов оркестър ще посреща малки и големи гости в петък вечер (01.12.2017г) след 17:30ч , дядо Коледа и Снежанка ще разберат колко нетърпеливо ги чакат децата. Малчуганите от ДГ „Ален мак” са им подготвили много специален поздравителен концерт. Кметът ще оглави обратното броене. И когато Царево засияе от земята, в небето ще се взривят звездите на шарена заря.

Талантливите красавици на група „Мистик“ ще поддържат вълшебното очарование точно в центъра на празненството и в центъра на най-морскаия град Царево.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация