Предна В момента Следва
SAINT JHN ROSES (IMANBEK REMIX)

Новини Царево

Празник с дъх на море - Синеморец

Празник с дъх на море - Синеморец

Група от водноспасителната служба към Националното червенокръстко движение успешно проведе едноседмично обучение по програма "Приятели с водата", като финалният етап беше съчетан с идеята на Българския Червен кръст към Бургас за честване на Празника на детето в Синеморец на плаж "Устието".

Бяха поканени четвъртокласници от СУ "Н. Й. Вапцаров" и доброволци от БМЧК Царево, които съвместно сътвориха прекрасен празник с много игри, награди и незабравими преживявания. Сдружение "Вятър и вода" предостави кану, каяци и други атракциони, с които да се упражнят усвоените знания по водно спасяване.

Съчетавайки полезното с приятното, децата осъзнаха потребността от умението да помогнат на човек в беда. Класните ръководители и учители също изживяха неповторими емоции, като отново се почувстваха деца и споделиха празника.

Членовете на БМЧК-Царево поднасят благодарности на организаторите на събитието - Филип Баров и сърф-училищетов Синеморец, както и на местния клуб за ветроходство. Заслуга за събитието имат: директорът на гимназията в община Царево - Даниела Фелонова, директорът на Дирекция Водно спасяване към Националния съвет на Българския червен кръст в София - Антон Налбантов, Майа Антова – експерт.

В комбинация и с прекрасното вече лятно време, децата прекараха първия ден от най-голямата си ваканция в годината, впускайки се в забавления и създавайки нови приятелства.

А какво по-хубаво от детските усмивки?

 

Радио POWER FM – Царево

БМЧК – Мариям Димитрова - СинеморецPower TOP 30

 • 1
  JAMES HYPE
  FERRARI
 • 2
  QODES
  UNA FAVELA
 • 3
  HARRY STYLES
  AS IT WAS
 • 4
  JACK HARLOW
  FIRST CLASS
 • 5
  D-TRAX & MASCOTA
  LA MUSICA SUENA
Цялата класация