Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Поредни отличия за състезателите по карате от Приморско

Поредни отличия за състезателите по карате от Приморско

Отлично представяне на Станимир Киров и Сияна Стратиева на престижния международен турнир „Romnian International Cup 2018“ в румънския град Сибиу. Киров стана шампион при кадетите в категория -70кг., като по най-категоричен начин преодоля противниците си.

Доброто му представяне не остана незабелязано от треньора на националния отбор Шихан Георги Попов и той бе повикан на лагер на разширения състав следващата седмица. За двете национални места в тази категория ще спорят 4 състезателя, и ако Станимир Киров затвърди добрата си форма може да бъде избран да представлява България на Европейското първенство за Кадети в Унгария.

Сияна Стратиева започна убедително и н финала стоеше равностойно срещу европейската вицешампионка Ника Якубович от Хърватия, но пропусна ритник, който даде предимство на хърватката. Така Сияна остана на второто място и се завърна със сребърния медал.

Участие в турнира взеха над 360 бойци от 12 държави и 4 световни карате организации, което прави постижението на приморските каратеки още по-ценно

Освен младите надежди в турнира участие взе и старши треньора на клуб „Аригато“ Сеснсей Христо Терзиев. Той взе участие в дисциплините – кумите и ката, като в първата извоюва злато, а в ката сребро.

Изключително голяма заслуга имат и личните треньори на Станимир Киров и Сияна Стратиева- Семпай Никола Попов и Семпай Лъчезар Димитров, които са неотлъчно до тях по време на подготовката им.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация