Предна В момента Следва
JUSTIN TIMBERLAKE SELFISH

Новини Царево

Поляците предпочитат Приморско

Поляците предпочитат Приморско

Община Приморско официално бе призната като трета най-предпочитана дестинация след Гърция и Испания за полските туристи. Това стана ясно на Международния панаир на туризма – ТТ Варшава-2017, в който  морската община участва. 25-тото юбилейно събитие на панаира се проведе от 23-ти до 25-ти ноември в Двореца на науката и културата Варшава-Полша.  За вниманието на полските туристи Приморско се състезава срещу 50 държави от 5 континента.

В рамките на три дни Община Приморско, заедно с Община Банско, много туристически фирми и Министерството на туризма работиха за популяризирането на страната ни като туристическа дестинация. Морският град успешно завоюва 40-милионния полски пазар. В статията си журналиста Илия Тодоров от сайта infotourism.net отбелязва, че единствено Приморско от българските  изложители е разполагал с пълен комплект от брошури на полски език. Така стотици посетители и професионалисти от бранша се запознаха с града, с условията за морски туризъм, с природните и културно-исторически забележителности на региона.

Щандът на морската общината беше посетен и от посланика на България в Полша- г-н Емил Ялнъзов, който след края на работния ден участва в  работен коктейл- семинар на тема „Как да си върнем някогашния половин милион полски туристи, за да прекарат ваканцията си в България?“.

Представителите на Приморско разгледаха изложбата от морския град, която от миналата година краси фоайето на посолството в Полша. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация