Предна В момента Следва
CASSIUS THE SOUND OF VIOLENCE

Новини Царево

Полицаите в Приморско - с дрегер за наркотици

Полицаите в Приморско - с дрегер за наркотици

РУ – Приморско се сдоби с електронен анализатор тип дрегер „Дръгтест”.  Уредът е закупен от община Приморско и дарен на служителите на реда.

По предложение на кмета на община Приморско д-р Димитър Германов, подкрепено от общинските съветници, местното полицейско управление вече разполага със специалното техническото средство. С него служителите на реда ще могат да проверяват водачите на превозните средства за употреба на наркотици и така да предотвратяват евентуални произшествия.

Модерният дрегер може да улови наличието на шест забранени вещества в организма на човек, употребил преди да бъде тестван.

Дрегерът беше предаден на главен инспектор Калин Стоянов - началник на РУ – Приморско.  На церемонията присъстваха общинските съветници на морския град и ст. комисар Калоян Калоянов – директор на ОДМВР-Бургас. 

„Благодаря за възможността да присъствам на това събитие. За мен и за моите колеги това е един идеален пример за партньорство между държавна институция и общински власти в лицето на общински съвет и общинска администрация – Приморско“,  каза ст. Комисар Калоянов.  Той допълни, че една такава помощ, каквато оказва община Приморско със закупуването на такова устройство, е безценна за тях. „Нашата основна задача е да работим за обществения интерес и колегите от РУ – Приморско чрез дрегера ще работят именно за това“, каза още комисар Калоянов.

Кметът Димитър Германов също поздрави служителите на реда за новата придобивка.  „Това е точно такъв пример, колко добре си сътрудничим и това е в една единствена посока – да работим в полза на обществото. Община Приморско, в наше лице като ръководство, с каквото може и както може помага с една единствена цел - хората да се чувстват комфортно“,  изтъкна градоначалникът Германов при връчването на дрегера.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация