Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Пътят Синеморец-Резово ще е отворен до обяд. Странджа е проходима. В община Царево е спокойно

Пътят Синеморец-Резово ще е отворен до обяд. Странджа е проходима. В община Царево е спокойно

Само временно е ограничено движението по третокласния път 9901 Ахтопол - Синеморец  - Резово заради излезли от коритото на река Велека води. Това съобщи за радио POWER FM – Златин Димов, експерт на  Отдел за борба с бедствия и аварии в Община Царево.

По отсечката към момента се допускат само автомобили над 3,5 тона и високопроходими автомобили. Тази сутрин на място е направена проверка от екип експерти, който са преценили, че отокът на водата е голям и няма нужда от взривяване на пясъчната коса на Велека. Очаква се пътната отсечка да бъде отворена до 12ч днес за всички автомобили.

В района на к-г Нестинарка има все още наводнени части от сгради, намиращи се под морското равнище, но екипи на местната Пожарна изпомпват водата. Нивото й не е критично.

В с.Кости най-ниските части в центъра на селото са все още заляти от водите на падналите в последните 48ч. дъждове, но и там водата се оттегля сравнително бързо.

В Странджа падна първия сняг. По пътя с.Изгрев – с. Българи и от с.Кости за с.Бродилово има снежна покривка 7-10см. Участъците са проходими при зимни условия. Препоръчително е  шофьорите да карат с повишено внимание.

В цялата община Царево няма подадени сигнали за бедстващи хора и сериозни аварии.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация