Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Първите 6км от пътя Царево - Малко Търново са ремонтирани

Първите 6км от пътя Царево - Малко Търново са ремонтирани

Народният представител от ГЕРБ Диана Саватева провери как върви ремонта на пътя Царево - Малко Търново в рамките на приемния си ден в странджанската община. Ремонтните дейности в момента обхващат цялата отсечка от разклона за с. Българи до местността Папазова нива, която е в най-лошо състояние. Работата на пътя продължава момент, като вече са рехабилитирани близо 6 км. 

В Малко Търново бургаският депутат обсъди с кмета Илиян Янчев и представители на общината темата за проблемите с транспорта по малките населени места. 

„В течение сме със ситуацията още от самото начало, с колегите ми народни представители от ГЕРБ-Бургас водихме разговори с кметовете на засегнатите населени места. Срещи бяха проведени и в столицата със ангажираните по казуса институции.

На 7 февруари министър-председателят Борисов разпореди на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията да извърши проверка как се отпускат субсидии за превоз на пътници по нерентабилни автобусни линии в слабо населени планински и гранични райони в страната. Имаме уверението на правителството, че отдалечените населени места няма да останат без транспорт. Ще се работи и в посока начина на субсидиране на транспортните схеми“, коментира Диана Саватева.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация