Предна В момента Следва
THE WEEKND & 21 SAVAGE CREEPIN' (REMIX)

Новини Царево

От с.Българи до "Папазова нива" пътят е готов

От с.Българи до "Папазова нива" пътят е готов

Рехабилитацията на отсечката от разклона за с. Българи до местността "Папазова нива" вече е приключила напълно. В това се увериха лично и на място народните представители от ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева и Диана Саватева.

Те инспектираха ремонтирания участък от 10 км, част от голямата артерия Царево-Малко Търново в присъствието на кмета инж. Георги Лапчев. Извършените дейности са на стойност 1 200 000 лв. Сега жителите от региона на Бургас могат да пътуват комфортно и безопасно, коментираха народните представители.

„Следващата стъпка е цялостен ремонт на пътя Царево-Малко Търново. Вече са предприети действия по обявяване на тръжна процедура за избор на проектант. Така, на база на проекта, ще бъде извършена и цялостната рехабилитация на важната за Област Бургас пътна артерия“, подчертаха депутатите.

Те  се запознаха и с общинските инфраструктурни проекти и ремонти в Царево. Един от тях е разширяването на сградата на администрацията. Кметът инж. Лапчев показа на Василева и Саватева как вървят допълнителните укрепителни дейности на съществуваща велоалея, свързваща  Царево и кв. Василико, както и реновирането на морската сцена в града.

Народните представители проведоха и среща с кмета на община Малко Търново Илиян Янчев. И видяха на място протичащата в момента пълна реконструкция на улици и тротоари. Близо 800 000 лв. бяха отпуснати от държавата в края на миналата година с постановление на Министерски съвет.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация