Предна В момента Следва
LADY GAGA ALEJANDRO
ON AIR 18:00 - 20:00
DJ MIX - LIVE Програмата

Новини Царево

От Елхово до Ахтопол - "Тур Странджа" 2018

От Елхово до Ахтопол - "Тур Странджа" 2018

Започна маркирането на 180-километровто трасе от "Тур Странджа" от река Тунджа до Черно море. По пътеките вече се поставят светлоотразителни знаци със стилизирана в стрелка буква А, каквото е логото на Тур СтранджА. По трасето ще има също така и маркировка с боя, която ще бъде отпечатана по дърветата и асфалта, където има такъв. 

"Тур Странджа“ е многодневен маршрут през цялата територия на българската част от Странджа планина, предназначен за самостоятелни или групово организирани туристи. Началото му е от кея на река Тунджа в градския парк на град Елхово и завършва на края на Мостика в пристанището на град Ахтопол. „Тур Странджа“ е дълъг 180 км и може да бъде изминат пеша за 9-10 дни или с велосипед за 3-4 дни.

Трасето следва съществуващи междуселски и горски пътища, като свързва 17 населени места, уникални забележителности и съхранена природа по най-логичния и лесен за преодоляване начин. 

Туристите сами избират как, кога, за колко време и с кого да преминат „Тур Странджа“ според личното си свободно време, интереси и физически възможности.

Информация за забележителностите по и около трасето на "Тур Странджа" са публквани в сайта на маршрута. 

Авторите на идеята от "Зелена Странджа" приканват всички да публикуват актуална информация за обекти по трасето, за да могат туристите, преминаващи по "Тур Странджа", да ги откриват по-лесно. Всеки регистриран потребител в сайта като "домакин" ще може да публикува и информация за забележителности в Странджа.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация