Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Още удобства и красиви места в Царево за лятото

Допълнителни укрепителни дейности се извършват на съществуваща велоалея, свързваща град Царево и квартал Василико. Теренът е рисков поради абразивното въздействие на морската вода върху брега. При силно вълнение се причиняват наводнения, носещи щети като увреждане на електрическите стълбове, разрушаване на пътната настилка и затруднено преминаване на пешеходци и велосипедисти. 

След инспектиране от страна на кмета инж. Георги Лапчев, кайто е основен двигател на идеята за  велоалея в един от най-живописните райони на морския град, започна изграждането и на още един подход към плаж „Понтон“ от страна на велоалеята, както и увеличаване на буната в морето, което пък ще увеличи плажната ивица.

Тече и последният етап от реновирането на морската сцена в центъра на града. След поставянето на дървено покритие върху сцената, което подобрява условията при експлоатация, следва доизграждането на стълби, поставяне на осветление и монтиране на седалки, чийто брой ще бъде 400.

Текущи ремонтни дейности има и на ул. „Бриз“ в  кв. Василико – стабилизиране, оформяне на асвалтовата настилка, изграждане на тротоари и проектиране на осветление.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация