Предна В момента Следва
LIGHTHOUSE FAMILY AIN'T NO SUNSHINE

Новини Царево

Община Приморско регламентира изхвърлянето на отпадъци

Община Приморско регламентира изхвърлянето на отпадъци

Съгласно чл.13 от Наредба за опазване на околната среда на територията на Община Приморско, местната администрация е издала заповед, с която се забранява изхвърлянето на строителни, леснозапалими, експлозивни, опасни, токсични, болнични, течни, агресивни, боядисващи и други отпадъци в непосредствена близост до кофи, кошчета и контейнери, както и в тях.

Определеното място от Община Приморско за изхвърляне на строителни отпадъци и земна маса е депо за рекултивация - бивша кариера в местността „Узунджата”,  в промишлената зона на  Приморско.

При надвишаване на отпадъците от 1 куб. м. е необходимо разрешение за третиране и транспортиране на земна маса и строителни отпадъци, което се издава след входирано заявление по формуляр в отдел „Деловодство” при Община Приморско, след заплатена такса в административната сграда на Общината.
Отпадъчните материали от дърва за огрев (стърготини), следва да се събират в чували и да се оставят до съдовете за битови отпадъци (контейнери и кофи), а не да се изхвърлят вътре в тях.Power TOP 30

 • 1
  ANNE-MARIE
  FRIENDS
 • 2
  EQUINOX
  BONES
 • 3
  SIA
  FLAMES
 • 4
  4MAGIC
  TOGETHER
 • 5
  ARIANA GRANDE
  NO TEARS LEFT TO CRY
Цялата класация