Предна В момента Следва
THE WEEKND BLINDING LIGHTS (DANCE REMIX)

Новини Царево

Община Приморско регламентира изхвърлянето на отпадъци

Община Приморско регламентира изхвърлянето на отпадъци

Съгласно чл.13 от Наредба за опазване на околната среда на територията на Община Приморско, местната администрация е издала заповед, с която се забранява изхвърлянето на строителни, леснозапалими, експлозивни, опасни, токсични, болнични, течни, агресивни, боядисващи и други отпадъци в непосредствена близост до кофи, кошчета и контейнери, както и в тях.

Определеното място от Община Приморско за изхвърляне на строителни отпадъци и земна маса е депо за рекултивация - бивша кариера в местността „Узунджата”,  в промишлената зона на  Приморско.

При надвишаване на отпадъците от 1 куб. м. е необходимо разрешение за третиране и транспортиране на земна маса и строителни отпадъци, което се издава след входирано заявление по формуляр в отдел „Деловодство” при Община Приморско, след заплатена такса в административната сграда на Общината.
Отпадъчните материали от дърва за огрев (стърготини), следва да се събират в чували и да се оставят до съдовете за битови отпадъци (контейнери и кофи), а не да се изхвърлят вътре в тях.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация