Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Среща с депутат в Царево за превенция на телефонните измами

Среща с депутат в Царево за превенция на телефонните измами

Повод за специална среща в Царево стана стартиралата неотдавна мащабна кампания срещу телефонните измами. Лекция по темата предизвика множество лични разкази и откровения от страна на присъстващите възрастни хора. 

Пенсионерски клуб „Тракия“ – гр. Царево посрещна народния представител от ПП ГЕРБ – г-жа Диана Саватева, която бе придружена от началника на РУП Царево - инспектор Красимир Киров и неговият колега г-н Георги Дуков.  

Лекторите рагледаха най-често срещаните сценарии, които се разиграват при опит за телефонни измами. Наред с това дадоха практически съвети свързани с начина, по който е необходимо да се реагира в подобни ситуации. В хода на срещата стана ясно, че почти всички от присъстващите там възрастни хора са получавали обаждания с цел измама, а повечето дори многократно. 

Народният представител от ПП ГЕРБ – г-жа Саватева отговори индивидуално на множество въпроси по темата. Сподели също, че е необходимо в случай на подобни обаждания да съобщават незабавно на органите на реда, да споделят с близки и приятели, и в никакъв случай да не предприемат действия за осъщестяване на личен контакт.

Необходимостта от провеждането на тази среща бе продиктувана от факта, че подобен тип лични срещи и възможността за задълбочено обсъждане на проблематичните въпроси допринасят в голяма степен за превенцията на такива криминални прояви.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация