Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

"Море от звезди" в Китен и Приморско

 "Море от звезди" в Китен и Приморско

Таланти от цяла България и гости от чужбина заедно със звезди от родната сцена се събират за първи път на фестивала на изкуствата "Море от звезди" в Китен и Приморско.

Лагерът ще продължи от 2 до 8 юли и ще предостави на участниците прекрасни условия за творчество и общуване в красивите кътчета на Черноморието ни.
Идеята на организаторите е във вдъхновяващата атмосфера артисти от различни жанрове на изкуството да обменят идеи, да работят и да се забавляват заедно. Във фестивала ще се включат танцьори, певци, инструменталисти, художници, актьори и мажоретни състави.

По време на събитието те ще репетират, ще бъдат обучавани от професионални педагози и ще имат възможността да се срещнат очи в очи с най-обичаните представители на българската поп сцена, актьори, танцьори и художници.

Творческият лагер ще завърши с голям концерт в Китен, в който на една сцена ще се качат популярни изпълнители заедно с любителите.
Сред гостите ще бъдат популярният майстор на латиното Памбос Агапиу, режисьорът Ники Илиев, актьорът Божидар Попчев, певецът Александър Александров-Алекс, танцьорът във "Footprintz/Makosa Nostra" Реми Тойн, певицата от Странджа Златка Ставрева и нестинари. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация