Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Много спорт в Царево през почивните дни

Много спорт в Царево през почивните дни

Тази събота и неделя в Царево ще има много спортни събития

В събота, 21 октомври, Общината и волейболен клуб  „Царево” организират провеждането на Четвърти турнир по волейбол за мъже в памет на Димитър Валерианов – Валериана. Срещите ще се играят в спортна зала „Вапцаров”.

Първите геймове са „предкадети” и „кадети” – началото е в 10,30ч. След тях, в 11,30ч, сили ще премерят „ветераните” от МВР и Гранично полицейско управление – Царево.

В неделя пък – 22 октомври - на Градския стадион ще бъдат изиграни два футболни мача. В 9,30 един срещу друг излизат детските отбори – на ФК „Странджанец” – Царево и ФК „Алкоркон” – гр. Средец. Срещата им е от 5-ия кръг на Областното първенство по футбол за деца.

Голямата агитка на мъжете отново ще заеме места на стадиона в Царево в неделя, 22 октомври, но в 16,00ч. Футболният мач между ФК „Странджанец” – Царево и ФК „Бяла река” – Зайчар, ще е в актива на осмия кръг от Първенството по футбол на „А” областна група.

Добра подготовка и хъс за победа са само част от нещата, които жители и гости на община Царево очакват да видят от спортсмените тези почивни дни.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация