Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Младите таланти на СККБ „Крали Бимбалов“ Царево се върнаха със злато от Враца

Младите таланти на СККБ „Крали Бимбалов“ Царево се върнаха със злато от Враца

Представителите на СККБ „Крали Бимбалов“ Царево завоюваха 2 златни и 1 бронзов медал във Враца. Градът беше домакин на втория мемориален турнир по борба в памет на дългогодишния благодетел на местния клуб Иван Петков-Гуньо.

Отборно младите борци от Царево и Бургас завоюваха абсолютното първо място и спечелиха 18 отличия за 20 състезатели. Христо Стоянов и Димитър Рачев спечелиха злато в своите категории – съответно до 30кг и до 75кг (момчета). Милчо Стоянов се пребори за бронз в категория до 28кг (деца).

На турнира, организиран от врачанския клуб, присъства и двукратният олимпийски шампион и треньор на българския национален отбор по борба Армен Назарян. В състезанието участваха повече от 130 състезатели от 13 отбора в страната и чужбина във възрастови групи 12-14 години и 15-16 години.

Треньорът на царевските борци Стоян Рачев сподели, че е повече от доволен от представянето им както в този, така и в другите турнири и ще продължи да ги подготвя усилено за следващите състезания. Следват два турнира в Самоков.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация