Предна В момента Следва
NELLY FURTADO I'M LIKE A BIRD

Новини Царево

Младите таланти на СККБ „Крали Бимбалов“ Царево се върнаха със злато от Враца

Младите таланти на СККБ „Крали Бимбалов“ Царево се върнаха със злато от Враца

Представителите на СККБ „Крали Бимбалов“ Царево завоюваха 2 златни и 1 бронзов медал във Враца. Градът беше домакин на втория мемориален турнир по борба в памет на дългогодишния благодетел на местния клуб Иван Петков-Гуньо.

Отборно младите борци от Царево и Бургас завоюваха абсолютното първо място и спечелиха 18 отличия за 20 състезатели. Христо Стоянов и Димитър Рачев спечелиха злато в своите категории – съответно до 30кг и до 75кг (момчета). Милчо Стоянов се пребори за бронз в категория до 28кг (деца).

На турнира, организиран от врачанския клуб, присъства и двукратният олимпийски шампион и треньор на българския национален отбор по борба Армен Назарян. В състезанието участваха повече от 130 състезатели от 13 отбора в страната и чужбина във възрастови групи 12-14 години и 15-16 години.

Треньорът на царевските борци Стоян Рачев сподели, че е повече от доволен от представянето им както в този, така и в другите турнири и ще продължи да ги подготвя усилено за следващите състезания. Следват два турнира в Самоков.Power TOP 30

 • 1
  LENNY KRAVITZ
  LOW
 • 2
  MATOMA & ENRIQUE IGLESIAS
  I DON'T DANCE (WITHOUT YOU)
 • 3
  KAZKA
  ПЛАКАЛА
 • 4
  COLONEL BAGSHOT & MAHMUT ORHAN
  6 DAYS
 • 5
  MALUMA & SHAKIRA
  CLANDESTINO
Цялата класация