Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Министър Ангелкова : ”Очакваме силен сезон и разчитаме, че Царево ще успее да привлече повече туристи”

Министър Ангелкова : ”Очакваме силен сезон и разчитаме, че Царево ще успее да привлече повече туристи”

Министърът на туризма Николина Ангелкова проведе работна среща с инж. Георги Лапчев, кмет на Община Царево. Двамата обсъдиха предприемането на конкретни инициативи, които могат да гарантират нормалното протичане на летния сезон в общината.

Очакваме силен сезон, който да надхвърли  постиженията от миналата година и разчитаме, че Царево ще успее да привлече повече туристи, заяви министър Ангелкова. Тя допълни, че регионът показва устойчиви резултати в разнообразяването на туристическите продукти и услуги. Освен морски в Царево се търси и културно-исторически туризъм, обиколни опознавателни турове, приключенски туризъм, къмпинг и други, каза още министърът.

Инж. Георги Лапчев съобщи, че общината е предприела необходимите мерки за безпроблемна почивка на посетителите през предстоящия летен сезон. Гарантирани са задължителните дейности, като осигуряване на спасителни постове, медицинско обслужване и редовно почистване на плажовете.

Община Царево подготвя  богата културна програма за местните жители и гостите си през лятото. Събитията са свързани с природното и археологическото наследство в този край на страната, както и с народните традиции в Странджа планина.

 

 Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация