Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Местните данъци и такси в Община Приморско няма да бъдат вдигани

Местните данъци и такси в Община Приморско няма да бъдат вдигани

Местните данъци и такси в Община Приморско няма да бъдат вдигани, обяви кметът д-р Димитър Германов. „Когато има висока степен на събираемост на средства, не е необходимо ние да бягаме в тази посока - да взимаме повече пари. Какъв е смисъла?!

В крайна сметка е необходимо да има оборотни пари. Защото когато инвестират и общината, и бизнесът, се получава това, което търсим. Когато е едното за сметка на другото, тогава нещата са недобри“, заяви Германов.

И подчерта: Основен приоритет за Приморско е финансовата стабилност. Всичко това, което е инвестирано със средства на ЕС, държавата, общината и частния бизнес, носи пари. Парите, които плащат хората се връщат при тях - инфраструктура, социална политика, културен живот, спорт. 

Имаме пет общински спортни клуба, в които нашите деца не плащат. Бизнесът, който работи на територията на Приморско, вижда къде отиват парите. А това носи стабилност и спокойствие“, допълни той.

22 милиона лева ще бъде бюджетът на Приморско за 2019 г. Той ще бъде повторение на предходния бюджет, с леко завишение, заради остатъци. Германов поясни, че към момента темата ще се кандидатира ли за нов мандат не е коментирана в ГЕРБ.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация