Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Лозенец и „Art and Craft Fest”

На метри от плажа в Лозенец десетки творци щесе съберат на „Art and Craft Fest”. Детски малки работилници, театър за най-малките, базар на ръчно изработени аксесоари – бижута, рисувано стъкло, ръчно изработени шапки и чанти, рисувана керамика и невероятни стари метални предмети, на които е вдъхнат нов живот.
Вечерите ще бъдат изпълнени с много емоции, музика, филми.

На 18 юли, от 20:30 вечерта, на площада в Лозенец, ще се потопите във феерията на Велека Цанкова и бенд – модерни джаз интерпретации, които ще галят сетивата Ви.

На 19-и пък публиката ще се докосне до чара и уникалния глас на победителката от X Factor Жана Баргендорф. Любими песни, изпълени от огнената певица, съчетани с огненото шоу на F4.

Вечерта на 20 юли Лозенец ще „потъне” пред бялото платно в спомените за екранната любимка на поколения българи – легендарната Невена Коканова. Един филм „Пътуване”, с автор - журналиста Жоро Тошев. Точка на фестивала ще сложат нежните песни на Веси Бонева и убийствените бийтове на Светлин Къслев.

Танцът е във вашите вени, на 21 юли вечерта от 20:30 часа. Четири незабравими дни и нощи, от 18 до 21 юли, във ваканционно селище Лозенец. Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация