Предна В момента Следва
LOW DEEP T CASABLANCA

Новини Царево

Конкурс „Красив и уютен двор” в Царево

Конкурс „Красив и уютен двор” в Царево

За пета поредна година администрацията в Царево очаква снимките на грижливо подредени и приветливи дворни пространства, които правят още по-красива и приятна за посещение най-морската община в България.

Конкурсът “Красив и уютен двор” има за цел да обедини жителите на общината, като всеки със собствени  усилия  промени облика на мястото, в което живее. Красивите дворове и частни имоти ще направят по – приятно пространството както за местните хора, така и за туристите, които гостуват на общината през летния сезон.

Желаещите да участват в петото издание на конкурса следва да изпратят снимки на поддържана от тях цветна градина или двор, намиращи се на територията на община Царево.  

Всяка снимка трябва да е придружена с имената и данните за контакт (телефон, e-mail), както и адреса на мястото, което е снимано. Снимките се изпращат на e-mail: ozkssd_tsarevo@mail.bg или в Дирекция Култура и образование в сградата на Общината.

Крайният срок е до 10.06.2017 год.

Ще бъдат връчени награди за най-красива градина или двор. Победителят ще бъде обявен от безпристрастното жури до края на месец юни.

За допълнителна информация: тел. 0590 / 5 50 30Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация