Предна В момента Следва
DAVID GUETTA, ONEREPUBLIC I DON'T WANNA WAIT

Новини Царево

Колоездачи в Царево се състезаваха за празника на града

Колоездачи в Царево се състезаваха за празника на града

Празничната програма по случай официалния празник на град Царево – Никулден не мина без традиционното състезание по колоездене, организирано от КК "Вело Царево" и Община Царево. 

Състезанието беше проведено на крайбрежната алея между пристанище „Мичурин“ и църква „Св. Успение Богородично“ в кв. Василико. 

Участниците, които се бориха за първата тройка бяха в две категории – момчета до 16 год. и мъже. Първи в първата категория с 1:20 мин. е отличен Алекс Анастасов, второ място с 1:25 мин. за Красимир Анастасов и трето място, само със секунда след първия подвластник, с 1:26 мин. завърши Добромир Димитров. 

При мъжете медалът за първото място с 1:04 мин. отиде при Мартин Господинов, с първи подвластник Антон Дончев при резултат 1:14 мин. и третото място при ветерана и любимец на Вело клуба в град Царево – Георги Иванов /Мечо/, който финишира с резултат 2:10 мин. 

И накрая, но не на последно място с женско присъствие се отличи Галя Ангелова. Община Царево поздравява всички участници в състезанието, както и главните негови организатори – Георги Стоянов – председател на Вело клуб Царево и ръководителя на клуба – Стоян Чайков.Power TOP 30

 • 1
  TEDDY SWIMS
  LOSE CONTROL
 • 2
  ZERB
  MWAKI
 • 3
  TATE MCRAE
  GREEDY
 • 4
  BEYONCE
  TEXAS HOLD 'EM
 • 5
  THE KOLORS
  ITALODISCO
Цялата класация